Program


Aktuális előadások

A Gondolat Bonbonok februári estjének címe „Tele Vízió“ és vendégeim elmesélik, mit jelentett a múltban és ma a Média és a televíziózás világa.

Min múlik a hitelesség és mennyi felkészülés lakozik egy-egy interjú, vagy sportközvetítés mögött? Mitől más ma a televíziózás világa és milyen irányba változik? Mekkora felelősség a képernyő és a tömeghatás ereje? Értékteremtés még a televíziózás? Lazaság, vagy profizmus? Magányos, vagy csapatmunka egy interjú elkészítése? Színesebb-e a világ amit hallunk, mint amit látnánk és mi a titka a hírnévnek köszönhető elvárás nyomása alatti kiemelkedő teljesítménynek?

Ajándék, vagy átok a népszerűség? Miképpen lehet átlépni a nehéz pillanatokon, vagy hibákon, amikor ezeket esetenként milliók látták? Egyáltalán, hány dologra kell egyszerre figyelni egy izgalmas sportközvetítés során? Jó televíziósnak születni kell, vagy tanulással is elérhető és lehetséges-e még akkora sikert elérnie egy műsornak, mint anno egy „Kapcsoltamnak“?

A múlt és a jelen televíziózásának két legnépszerűbb és legsokoldalúbb alakja. Sikeres, elismert emberek, akik a hőskort és annak legendás személyeit is jól ismerik. Azonban koruknál fogva is, két merőben más személyiség és pályafutás, miközben életútjuk és az őket körülvevő világ is megszámlálhatatlan érdekességet tartogat.

Vitray Tamás - televíziós
Gundel Takács Gábor - televíziós

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő ízvilágú csokoládé Gondolat Bonbonról, a Sweetic Csokoládémanufaktúra jóvoltából még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel 2018-ban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapokra!

Következő előadás:

Április 19. csütörtök
Május 17. csütörtök

Ajánló


Ügyes kis hazugságok Szerző: JOE DIPIETRO

WOODY ALLEN forgatókönyve alapján Puller István fordítása alapján a színpadi változatot készítette: Kovács…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt,…