Program


Aktuális előadások
A Gondolat Bonbonok karácsonyi estjének címe „Természet és természetesség“ és vendégeim elmesélik, miért fontos harmóniában élni a természettel, sőt miért egyre fontosabb ez és miképpen tudjuk ezt megvalósítani? Miért lássunk világot és miért jó kirándulni a természetbe?

Miképpen tartható fenn a népszerűség hosszú éveken át és a szerénység tanulható-e? Minél nagyobb tudás, annál nagyobb önbizalom, vagy épp fordítva? Milyen pluszt ad a kiemelkedő népszerűség az életünkhöz és miképpen lehet a ennek ellenére megmaradni olyannak, mint amikor elindultunk? Miképpen lehet átlépni a nehéz pillanatokon, vagy hibákon?

Vendégek:
Bálint György (Bálint gazda) kertészmérnök, mezőgazdasági tudományok kandidátusa
Dr. Juhász Árpád geológus

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az  országban egyedüliként a csokoládék Oscar-díját (Great Taste Awards 3 csillag) elért Sweetic Csokoládémanufaktúra elképesztő ízvilágú csokoládé Gondolat Bonbonjáról, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel decemberben is, hogy feltölthesse lelkét a következő esztendőre!

Ajánló


A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P.…

Én, József Attila musical A hangfelvételek a Gattaca stúdióban készültek.

Szerző: NEIL SIMON Fordította: ÖRKÉNY ISTVÁN komédia Neil Simonról minden túlzás nélkül elmondható,…