Program


Aktuális előadások
A Gondolat Bonbonok februári estjének címe „Szárnyalók“ és vendégeim elmesélik, mit jelent számukra a valódi és az alkotói szárnyalás.

Milyen mértékben számít a sikerhez vezető úton, hogy hivatásunkban, valóban szárnyaljunk? Mennyire következetes és kitartó tanulás, munka és küzdelem vezet oda, hogy mindkettőjükre jellemző kiemelkedő sikereket érhessen el bárki is? Művészet-e a repülés, hol és mi szab határt vágyainknak a szárnyalás során és mennyire fontos a külső kontrol, vagy éppen egy versenytárs? Mitől profi egy profi és az egyéni sikerek, valóban egyéniek-e?
Álmokat, elképeléseket minden nehézség ellenére megvalósítani a nagyobb élmény, vagy maga a pillanat, amikor megcsináltuk? Mitől működik jól az a bizonyos vészjelző, illetve önkontrol-csengő bennünk és mi segít abban, hogy elkerüljük a hibákat?

Nehezebb-e a hírnévnek köszönhető elvárás nyomása alatt szárnyalni? Magányos-e a pilóta a repülés és a művész az alkotás alatt? Precízség és pontosság a fontosabb a két ember szárnyalása során, vagy a könnyedség és egyfajta lazaság?

Egy felhők felett és egy alkotásaiban szárnyaló, mindkét esetben a maga műfajának igazi művésze. Sikeres, elismert emberek, azonban két merőben más világban élnek és más világot képviselnek, miközben életútjuk és az őket körülvevő világ is megszámlálhatatlan érdekességet és izgalmat tartogat.

Besenyei Péter - Műrepülő világ-és Európa-bajnok
Kentaur - díszlet- jelmeztervező, képzőművész és zenész

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő ízvilágú csokoládé Gondolat Bonbonról, a Sweetic Csokoládémanufaktúra jóvoltából még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel 2018-ban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapokra!

Következő előadás:
Március 22. csütörtök

Ajánló


Ray Cooney: 1 x 3 néha 4 avagy Egyszerháromnéhanégy bohózat Bemutató: 2012. május…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt,…

Ügyes kis hazugságok Szerző: JOE DIPIETRO