Program


Aktuális előadások

A Gondolat Bonbonok novemberi estjének címe „Világjárók“ és hölgyvendégeim elmesélik milyen élete van a mai kor világjáróinak, mit is jelent a digitális nomád, vagy a hajóstoppos megnevezés és mi kell ahhoz,
hogy egy fiatal lány kalandjait sok ezren kövessék figyelemmel.

Mi motivál arra, hogy nőként egyedül induljunk világgá és kell-e félniük?
Miképpen született a hajóstoppos ötlet? Mennyire szabad a digitális nomádok élete? Mekkora áldozatot szükséges hozni ehhez az élethez és megéri-e?
Miért szeretne valaki az első magyarként elgyalogolni a Déli-sarkra?
Gyengébb-e a gyengébbik nem? Mivel gazdagodhatunk a világot járva?
Lehet-e olcsón is válágot látni? Ki, vagy mi ad erőt a nehéz pillanatokban és
főleg, hogy meddig lehet állandó mozgásban élni életünket?

Két kiemelkedően sikeres és elismert, azonban teljesen más személyiségű utazó, akiknek életútja fiatal koruk ellenére is rengeteg érdekességet tartogat.
Van azonban ami teljesen azonos bennük, a szabadságvágy, a nyitottság a világra és a bennük élőkre, illetve a pozitív hozzáállás.

Vígh Bori - Digitális Nomád
Veronica Wynne-Hughes - DreamManager

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő íz világú csokoládé Gondolat Bonbonról, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel májusban is, hogy feltölthesse lelkét
a következő hónapra!

December 28-án csütörtökön 19:30-kor újra Gondolat Bonbonok a Madách Színház Tolnay Szalonjában!

A Gondolat Bonbonok decemberi estjének címe „A hit erejével“ és vendégeim elmesélik milyen hatást gyakorol életükre a hit és mennyire fontos ez ma egyáltalán.

Mi motivál arra valakit, hogy vezetővé váljon, vagy csak sorsunk tehet erről?Van-e és ha igen mi a különbség egy vallási és egy világi vezető feladatai között? Mennyire gondolkodhatunk és alkothatunk szabadon véleményt vezetőként? Minden körülmény között vállalnunk kell-e a meggyőződésünket? Van előnye, ha megosztó személyiséggé válunk valami által? Mi a titka a sikeres közösségépítésnek?A szeretet és az elfogadás mindig helyes út? Van remény megértetni, hogy a lelki gazdagság is ugyanolyan fontos? Hogyan lehet a legtöbbet adni és segíteni annak, aki rászorul arra? Ki, vagy mi ad erőt a nehéz pillanatokban? Hogy lehet sikert kovácsolni a hátrányból? Egy fecske is tud nyarat csinálni?

 

Két kiemelkedően sikeres és elismert, azonban teljesen más személyiségű vezető, akiknek életútja és az őket körülvevő világ is rengeteg érdekességet tartogat. Van azonban ami teljesen azonos bennük. Mindkettő megosztó személyiség lett, pedig sikereik elvitathatalanok, de hitük megingathatatlan és érzékelhető, hogy pontosan tudják, merre vezet útjuk és miért arra vezetnek másokat.

Dr Beer Miklós - váci megyéspüspök

Bogdán László - Cserdi polgármestere

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő íz világú csokoládé Gondolat  Bonbonról, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel decemberben is, hogy feltölthesse lelkét a következő esztendőre!

Következő előadások:

Január 18. csütörtök

Február 15. csütörtök

Március 15. csütörtök

Ajánló


November 30.-án csütörtökön 19:30-kor újra Gondolat Bonbonok a Madách Színház Tolnay Szalonjában!

A 6 kontinensen több mint 60 millió néző által látott és a filmvászonról…