Program


Gondolat bonbonok
2

Gondolat bonbonok

Május 17-én csütörtökön 19:30-kor az évad utolsó Gondolat Bonbonok estje a Madách Színház Tolnay Szalonjában!
 több

A Gondolat Bonbonok májusi estjének címe „Egyedül nem megy“ és vendégeim elmesélik, lehet-e igazán sikeres pályafutást felépíteni egy stabil hátország és támogató családi közeg nélkül.

Mi egy igazán jó és hosszú távú kapcsolat titka és van-e ebben szerepe a szerencsének? Valamelyik félnek mindig áldozatot kell hoznia a másikért, vagy az évek során kiegyenlítődnek a szerepek? A humor otthon is főszerepet játszik, vagy csak a színpadon? Egyáltalán, ki játsza otthon a főszerepet és ki a nagyobb nevettető? Mekkora alkotói szabadsága van egy műfordítónak? Mit kapunk gyermekként, ha olyan legendás hírű bűvész az édesapánk, mint Rodolfó, és milyen útravalót kapunk, ha olyan neves művész fogad barátunkká, mint Rátonyi Róbert? Egyáltalán, nehezebb-e híres emberek gyermekeként felnőni? Mit ad a humor az életünkhöz és miképpen lehet a kiemelkedő népszerűség mellett megmaradni olyannak, mint amikor elindultunk? Adottság, vagy profizmus? Magányos, vagy csapatmunka egy paródia elkészítése?

Ajándék, vagy átok a népszerűség? Letehető-e az otthon küszöbén egy művész munkája? Miképpen lehet átlépni a nehéz pillanatokon, vagy hibákon?
Miyen mértékben fontos a párunk kritikus véleménye és mindig elfogadjuk-e? Mennyire volt más a mai és a rendszerváltás előtti művészélet? Mi tölti fel azt az embert, aki tömegeket kapcsol ki és nevettet meg esténként?
Egy kiemelkedően népszerű házaspár, akik 47 éve alkotnak egy párt. Sikeres, elismert emberek, akik a színház, a cirkusz és a varieték hőskorát és annak legendás személyeit is jól ismerik. Természetesen két különböző személyiség és pályafutás, miközben életútjuk és az őket körülvevő világ is megszámlálhatatlan érdekességet tartogat.

Gálvölgyi János - színművész
Gálvölgyi Judit - szerkesztő, műfordító

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő ízvilágú csokoládé Gondolat Bonbonról, a Sweetic Csokoládémanufaktúra jóvoltából még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel 2018-ban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapokra!

Ajánló


Én, József Attila musical A hangfelvételek a Gattaca stúdióban készültek.

Ray Cooney: 1 x 3 néha 4 avagy Egyszerháromnéhanégy bohózat Bemutató: 2012. május…

válás rock and roll Bemutató: 2015. november 19. Madách Stúdió