Program


Gondolat bonbonok

Gondolat bonbonok

Március 16-án csütörtökön 19:30-kor újra Gondolat Bonbonok a Madách Színház Tolnay Szalonjában!
A Gondolat Bonbonok márciusi estjének címe „Stílus és szépség“ és vendégeim elmesélik, miképpen befolyásolja a sikerhez vezető utunkat a
megnyerő külső és a megjelenés.

Aktuális előadások


Jegyvásárlás

Segít-e vagy éppen gátló tényező, ha valaki szép és előítéleteken kell áttörnie? Mi egyáltalán a szépség és a stílus pénz kérdése vagy inkább egy döntésé? Milyen mértékben számít a sikerhez vezető úton a szépség, a stílus, az elegancia vagy a jó megjelenés? Létezik e a nőknél és a férfiaknál is nyerő stílus? Mivel nem tudunk hibázni és mivel igen? Mi lehet segítségünkre az előítéletek áttörésében? Nőként vagy férfiként nehezebb viselni a szépséget?

Két kiemelkedően sikeres, elismert tudású és tapasztalatú, azonban teljesen más személyiségű vendég, akiknek életútja is rengeteg érdekességet tartogat.
Van azonban ami teljesen azonos bennük, a pozitív szemlélet és hivatástudat és az a szándék, hogy mások sikereit segítsék elő.

Pataki Ági - producer
Dr. Schiffer Miklós - stílusszakértő

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő íz világú csokoládé Gondolat Bonbonról, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel márciusban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapra!

Ajánló


Musical gyerekeknek FEKETE ISTVÁN kisregénye alapján Szöveg és dalszöveg: GYŐREI ZSOLT és SCHLACHTOVSZKY…

William Shakespeare Hamletje Nádasdy Ádám fordításában, vendégszövegekkel.

Neves színházművészek, műfordítók és gondolkodók mesélnek saját Shakespeare-jükről csak egy-egy estén.