Program


Aktuális előadások


Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

A Gondolat Bonbonok januári estjének címe Ellenszélben és vendégeim elmesélik, miképpen lehet a folyamatos ellenállás ellenére is sikereket elérni.

Elég a kiemelkedő tudás és a kitartás? Nyerhetünk-e egyedül, vagy fontos ezen az úton egy csapat? Miért érdemes minden áron kitartani az elképzelésünk, céljaink mellett? Mit tud tanítani és adni, illetve elvenni az állandó küzdelem? Mit tartogat számunkra a jövő? Valóban egyre nagyobbak a generációs szakadékok? Tudunk hatni a jövőnkre? Számít a múlt tapasztalata, ha egy ismeretlen jövővel szemben állunk? Könnyű elérni, hogy hallgassanak ránk? A negatív reklám is reklám valóban? Csak hátszélben, vagy ellenszélben is van segítő barát?

Két kiemelkedően sikeres, elismert tudású és tapasztalatú, azonban teljesen más személyiségű férfi, akiknek életútja is rengeteg érdekességet tartogat. Van azonban ami teljesen azonos bennük, az eképesztő pozitív szemlélet és hivatástudat és az a szándék, hogy másokért tegyenek.

Dr. Lenkei Gábor - orvos, író

Varga István - jövőkutató, marketingszakember

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő íz világú csokoládé Gondolat  Bonbonról, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel januárban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapra!

Február 16-án csütörtökön 19:30-kor újra Gondolat Bonbonok a Madách Színház Tolnay Szalonjában!

A Gondolat Bonbonok októberi estjének címe „Játék, Blöff, Csalás“ és vendégeim - akik a téma elismert szakértői - megosztják velünk tapasztalataikat, hogy sikereink érdekében miért nyúlunk ezekhez az „eszközökhöz“.

Egy este, ahol a sikerhez vezető útnak, egy teljesen más, sokkal sötétebb ösvényeit járjuk be és megpróbáljuk megfejteni, mi vezet ahhoz, hogy a siker érdekében sokan képesek bármit megtenni és megmérettetünk valakivel, vagy mindenáron legyőzendő ellenfél a másik fél.

Miért csalunk? Hosszú távon is lehet-e nyerni a blöffel? A játék része-e a blöff és a csalás? Van-e tiszta élsport? Már a paralimpikonok is? Lehet-e nyerni a dopping elleni háborúban? Dopping Vs. technikai dopping? Mekkora szerepet játszik a csalásban, hogy csak az aranyérmet ismerjük el sikernek? A tisztán elért siker, vagy az eredmény a fontosabb?

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel az új évadban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapraKét elképesztő tudású és tapasztalatú, kiemelkedően sikeres vendég, akik életútja is sok érdekességet tartogat:

Dr. Mérő László-egyetemi tanár

Dr. Tiszeker Ágnes-a Magyar Doppingellenes Szervezet igazgatója

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is - egy applikáció által - nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő íz világú csokoládé Gondolat Bonbonról, még nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel az új évadban is, hogy feltölthesse lelkét a következő hónapra!

Ajánló


A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P.…

MARC NORMAN & TOM STOPPARD forgatókönyve alapján szí­npadra alkalmazta LEE HAL