művész


Hamvasi Szilvia

Hamvasi Szilvia

Hamvasi Szilvia karvezetésből szerzett diplomát a budapesti Zeneakadémián, emellett Bikfalvy Júliánál tanult magánének szakon a Weiner Leó Konzervatóriumban. 1993 és 1996 között a Magyar Állami Operaház stúdiójának tagja volt, s a rangos intézményben a Rigoletto Gildájaként debütált. 2001 óta a düsseldorfi és duisburgi székhelyű Deutsche Oper am Rhein állandó tagjaként…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Hamvasi Szilvia karvezetésből szerzett diplomát a budapesti Zeneakadémián, emellett Bikfalvy Júliánál tanult magánének szakon a Weiner Leó Konzervatóriumban. 1993 és 1996 között a Magyar Állami Operaház stúdiójának tagja volt, s a rangos intézményben a Rigoletto Gildájaként debütált. 2001 óta a düsseldorfi és duisburgi székhelyű Deutsche Oper am Rhein állandó tagjaként több Mozart-opera mellett olyan változatos szerepekben volt látható, mint a Bohémélet Mimije, a Lammermoori Lucia címszerepe és Monteverdi Orfeójának Euridicéje.

Szívesen vesz részt oratorikus művek előadásában is: Vásáry Tamás vezényletével Brahms Német requiemjét, Vashegyi Györggyel és együtteseivel pedig Istvánffy Benedek egyik miséjét vette lemezre a Hungarotonnál. Mozart c-moll miséjének felvételéért nívódíjjal tüntették ki.
MOZART: c-moll mise KV 427, Requiem KV 626

MOZART: c-moll mise KV 427, Requiem KV 626

Müpa
  • szoprán
PERGOLESI: Stabat Mater, HAYDN: Stabat Mater / Oratóriumbérlet

PERGOLESI: Stabat Mater, HAYDN: Stabat Mater / Oratóriumbérlet

Müpa
  • szoprán

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!