Program


Agyeldobás
6

Agyeldobás

AGYELDOBÁS
(Jeeves és Wooster)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. február 14. vasárnap, 19:00

Új színdarab, melyet a P. G. Wodehouse művei alapján írtak a Goodale fivérek.
Mark Goucher és Mark Rubinstein (London) különleges engedélyével.
Az eredeti West End produkciót Mark Goucher és Mark Rubinstein állította színpadra.
A színdarab első előadása 2013-ban volt Londonban.
A Színdarab Magyarországon Mark Goucher és Mark Rubinstein (Fiery Angel Limited, London) és a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közötti megállapodás alapján kerül színre.

A vígjáték eredeti címe Jeeves and Wooster, szerzői pedig a Goodale fivérek, akik P. G. Wodehouse, a fanyar, abszurd angol humor nagymestere művei alapján írták meg darabjukat.
A mű főhőseivel mindig történik valami: 
Bertie, azaz Bertram Wilbeforce Wooster az angol arisztokrácia meglehetősen kétbalkezes példánya. Csakis annak köszönheti, hogy nem csinál tökéletes idiótát magából, hogy van egy inasa, aki mindent tud, mindenkit ismer, elegáns és csak akkor beszél, ha kell.
Jeeves szintén tudna miről mesélni: ezüst holmi alattomos elrablásáról, rémisztő menyasszonyjelöltekről, tarajos gőtékről, sőt egy zsarolásra felettébb alkalmas jegyzetfüzetről is... 

Fordította: Kállay Eszter és Szente Vajk
Bemutató: 2015. április 18.
A bemutató a Budapesti Tavaszi Fesztivál programja.

Az előadás hossza 2 óra 10 perc egy szünettel.

 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

gyerekelőadás FEKETE ISTVÁN kisregénye alapján

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A mű két rendkívüli emberről, a világirodalom egyik legnagyobb írójáról és a kor ünnepelt színésznőjéről szól. Szenvedélyes szerelmük és házasságuk…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!