Program


"BÁRCSAK TUDNÁNK VIGYÁZNI RÁD..."

"BÁRCSAK TUDNÁNK VIGYÁZNI RÁD..."

Különleges művészek, különös sorsok…

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 25. csütörtök, 20:00

Zeffer András előadóművész, zenész és Tóth Nikolett balett művész. Sok közös bennük. Művészek, akik egész életüket a művészetnek szentelik, akik fiatalságukat a tanulással töltötték, mert életcéljuk az emberek hétköznapjainak szebbé tétele a művészetük csodájával. Sajnos közös bennük az is, hogy mindkettejük életét megtörte egy hirtelen jött súlyos betegség, vagy baleset.

Az est folyamán erről az időszakról két kérdező partnerük faggatja majd őket, ami azért is érdekes, mert egyikük Dr. Balog Enikő, aki orvosként, míg Zoltán Áron színész, művészként tesz fel kérdéseket. És ha már Zeffer András, egy aktívan koncertező zenész a színpadon van a szeretett zongorája társaságában, a beszélgetés közben az ismert dalait is előadja.

Zeffer András (Zefi) Fonogram díjas előadóművész, a Magyar Arany Érdemkereszt tulajdonosa, az úgynevezett nagygeneráció egyik legfiatalabb zenésze.
A P.Mobil együttes billentyűseként vált ismertté, ahol 1980-1996-ig volt tag.
A Hammond orgona megszállotjaként nem csak billentyűs-énekes, de közel 100 ismert dal zeneszerzője is.
2006-ban akut leukémiát diagnosztizáltak nála, kb. 4 napot jósoltak az orvosok az életbenmaradására. Emiatt egy évig kórházban, 2 hónapig steril boxban kezelték, őssejt-transzplantációt hajtottak végre rajta. Erről az időszakról könyvet is írt, Őssejt és rock and roll címmel.
Gyógyulása után, 2008-ban megalapította a Mobilmánia együttest, aminek jelenleg is billentyűse, dalszerzője és vezetője. Sorstársai megsegítéséért szívesen vesz részt karitatív tevékenységekben.

2022 nyarán az Aradi utca és Jókai utca sarkán álló ház homlokzati fala és tetőszerkezeti elemei hullottak az utcára, az éppen arra járó gyalogosokra és az utcán parkoló autókra. A balesetben súlyos sérülést szenvedett Tóth Nikolett az Operettszínház balerinája, aki 2015-ben végzett balett művészként, majd később balett mesteri diplomát is szerzett, aki a baleset óta kerekesszékbe kényszerült, de nem adja fel:
„ Amióta csak tudom az eszem mozgás volt az egész életem, eleinte a szinkronúszás, később a tánc. A fejemben többször megfordult, hogy mit csinálnék tánc helyett, de a baleset óta biztosan tudom, hogy ez az életem, mindig táncművész maradok, akármi is történjék.”

Zoltán Áron, a Vígszínház Junior Príma-díjas színművésze, a színháztudomány doktora már harmadik éve vezet beszélgetőműsorokat, VerShaker című YouTube-csatornáján. Figyelmessége és jól felépített kérdései nyomán olyan műsorok születnek, amelyek garantáltan lebilincselik a közönség figyelmét.

Dr. Balogh Enikőnek hívnak, Ullmann Imre Díjas orvos vagyok. Szeretem a hivatásomat és kiskorom óta rajongok a színházért. Ennek az estnek az ötlete is igy született meg, a két terület összeér. Naponta látom, hogy a betegségek hogyan teszik kilátástalanná az emberek életét, hiszem, hogy a művészetnek elsöprő ereje van.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Meghatározott előadásaink előtt részt vehet egy érdekes sétán, amelyen nemcsak a Madách Színház, de a produkciók szinte minden titkába beavatják…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!