Program


Furcsa pár
6

Furcsa pár

Szerző: NEIL SIMON
Fordította: ÖRKÉNY ISTVÁN
komédia

Neil Simonról minden túlzás nélkül elmondható, hogy a szórakoztató színdarabok koronázatlan királya. 1965-ben írt fergeteges komédiájának már az alaphelyzete is csupa jót ígér.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 23. szombat, 19:00

Oscar, a laza, fesztelen, elvált újságíró, aki otthon igazi „trehány disznó”, kis időre befogadja otthonába a válófélben levő Felixet, nem is sejtve, hogy mit zúdít a nyakába ezzel. Felix ugyanis rendmániás, a pedantéria élő szobra, egy „eleven porszívó”.
Az örökzöld történet lebilincselően bomlik ki innen, a szerzőtől megszokott kitűnő párbeszédekkel, vérbő humorral, virtuóz szituációkkal.

Neil Simon klasszikus vígjátékában most két igazi sztár, Gálvölgyi János és Szervét Tibor ölti magára a két erősen különböző karakterű jó barát hálás szerepét.
A cím Furcsa párt ígér, de az igazán furcsa az lenne, ha nem jósolnánk ennek a találkozásnak hosszú évekre szóló

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A mű két rendkívüli emberről, a világirodalom egyik legnagyobb írójáról és a kor ünnepelt színésznőjéről szól. Szenvedélyes szerelmük és házasságuk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!